És important tractar cadascuna de les àrees de la odontologia amb l’especialista adequat per poder donar el millor servei i professionalitat. A continuació us descrivim una sèrie de tractaments separats bàsicament en 6 àrees, corresponent a les especialitats, Odontologia General, Implantologia i cirurgia, Ortodòncia, Periodòncia, Estètica dental i Odontopediatria.

Per a informació més detallada de cadascun dels tractaments, cliqueu a + info o directament sobre la foto.

ODONTOLOGIA GENERAL

L'odontologia conservadora és la manera de reparar una dent danyat sempre que la polpa no estigui afectada i tornar-la seva funció i forma normal. Les restauracions dentals es fan per motius com càries, traumatismes o alteracions en el desenvolupament dental.

+ Info

PRÒTESIS

Les pròtesis dentals substitueixen la part visible de la dent o dents, proporcionant una funcionalitat i estètica idèntica a les dents naturals. Ja que quan perdem les dents també perdem habilitats fonètiques, de masticació i deglució. Hi ha dos tipus de pròtesis fixes com les corones, incrustacions, ponts o les removibles que són les que el mateix pacient se les pot treure i posar.

+ Info

IMPLANTOLOGIA I CIRURGIA ORAL

Els implants dentals són com arrels artificials, creats per substituir dents absents o perduts per qualsevol causa, capaços d'integrar-fins al punt de conviure de forma sana i totalment natural amb la resta dels teixits de la boca.

La cirurgia oral es realitza per a resoldre determinats problemes de la cavitat oral com: extracció de peces dentàries com els queixals del seny, eliminació de lesions bucals i quists, regeneració òssia preimplantológicas.

+ Info

PERIODÒNCIA

La periodòncia és l'especialitat de l'odontologia que s'encarrega del diagnòstic, prevenció i tractament de les afeccions dels teixits de suport de les dents, gingivitis, periodontitis (piorrea) i empelts gingivals.

+ Info

ENDODÒNCIA

L'endodòncia és un tractament de conductes per reparar i salvar una dent greument danyat o infectat en comptes de llevar-ho. El procediment consisteix a treure la zona danyada de la dent (la polpa), netejar i desinfectas els conductes de la peça afectada i després empastar la peça

+ Info

ODONTOPEDIATRIA

La Odontopediatria és la branca de l'odontologia encarregada de tractar als nens, és a dir, odontologia infantil. És molt important controlar les dents temporals o de llet, ja que de la correcta salut dels mateixos dependrà en gran mesura la salut de les dents definitives que utilitzarà el pacient la resta de la seva vida.

+ Info

ORTODÒNCIA

L'ortodòncia és una ciència que s'encarrega de l'estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxilofaciales; sent el seu exercici l'art de prevenir, diagnosticar i corregir les seves possibles alteracions i mantenir-les dins d'un estat òptim de salut i harmonia, mitjançant l'ús i control de diferents tipus de forces. Tenim diferents tipus d'ortodòncia fixa, amovible, invisalign (ortodòncia invisible)

+ Info

ESTÈTICA DENTAL

El somriure és un element que afecta de manera vital a la nostra imatge personal, el nostre estat d'ànim i la nostra confiança en nosaltres mateixos. El nostre equip d'especialistes li proposarà un enfocament multidisciplinari amb les diferents opcions de tractament per millorar el seu somriure, com són el blanquejament dental, les carilles de porcellana, carilles de composite, àcid hialurònic.

+ Info

ODONTOLOGIA DE L'ESPORT

Es tracta de buscar la salut integral en els esportistes, brindant les eines a l'odontòleg per prevenir, avaluar i tractar les lesions orofacials ocorregudes en l'activitat esportiva i així millorar el seu rendiment esportiu i la seva qualitat de vida.

+ Info

PATOLOGIA ATM (BRUXISME)

Els trastorns de l'articulació temporomandibular (ATM) són desordres dels músculs, les articulacions i els nervis de la mandíbula associats a un dolor facial crònic. La tensió, l'estrès i les alteracions de posició de la dentadura solen ser l'origen d'aquest tipus de malalties. Per al seu diagnòstic es necessita fer un estudi de l'articulació i la valoració de col·locació d'una placa de descàrrega.

+ Info

ESTETICA FACIAL

Un cop aconseguits els dents perfectes, és fonamental millorar l'estat dels teixits periorals, llavis, barbeta ... amb farcits mitjançant Àcid Hialurònic, i modelar de forma natural el teu somriure i eliminar totes les arrugues de la zona perioral.

+ Info