ODONTOLOGIA GENERAL

L’odontologia conservadora és la manera de reparar una dent danyat sempre que la polpa no estigui afectada i tornar-la seva funció i forma normal. Les restauracions dentals es fan per motius com càries, traumatismes o alteracions en el desenvolupament dental.

PREVENCIÓ

L’odontòleg és qui ha de transmetre i reforçar l’educació sanitària pel que fa a la boca. Guiar en les tècniques de raspallat, ús del fil dental, el reforç d’actituds positives en la dieta i higiene.

Tanmateix es l’encarregat de monitoritzar la salut de la nostra boca i el desenvolupament de la boca en els nens, actuant quan sigui necessari per corregir situacions que facin perillar aquesta salut.

Per aquest motiu es recomana la visita a l’odontòleg un mínim de 2 cops a l’any, poden d’aquesta manera realitzar el correcte seguiment de la nostra salut dental, independentment que ens faci mal la boca o no, sempre diem que val mes prevenir que curar.

La manera més eficaç per prevenir les possibles malalties dentals es la correcte higiene dental. a continuació els mostrem les diferents tècniques.

Revisió i 1era Visita Gratuïta