ORTODONCIA

L’ortodòncia és una ciència que s’encarrega de l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxilofaciales; sent el seu exercici l’art de prevenir, diagnosticar i corregir les seves possibles alteracions i mantenir-les dins d’un estat òptim de salut i harmonia, mitjançant l’ús i control de diferents tipus de forces. Tenim diferents tipus d’ortodòncia fixa, amovible, invisalign (ortodòncia invisible)

ORTODONCIA

APARATOLOGIA FIXE

És la tècnica fixa mitjançant aparatologia fixe que està feta d’elements adherits a les dents (bandes i brackets) als quals s’hi ancora fermament uns fins arcs elàstics d’aliatge metàl·lic (níquel-titani) mitjançant un conjunt de lligadures.

Ortodoncia convencional: Brackets i arcs metàlics.

Ortodoncia estètica: Brackets de composite, porcelana o zafir. Es dissimulen amb el somriure.

Ortodoncia Infantil: Ortodoncia convencional amb gomes dels seus colors preferits.

ORTODONCIA

APARATOLOGIA REMOVIBLE

Permeten ser retirats de la boca per part del pacient. Això li permet treurels durant la higiene oral i en els menjars. Aquests aparells quan tracten problemes dentals tenen les seves indicacions específiques que no supleixen la Ortodòncia fixe, si bé solucionen algunes maloclusions senzilles amb un cost econòmic inferior i menys molèsties per als pacients. En canvi acostumen a ser àmpliament emprats en ortopèdia dels maxil·lars amb resultats molt diversos, però sempre amb major àmbit que l’ortodòncia multibrackets.

S’utilitzen sobretot com a tractament en dentició temporal (primerenca o infantil), on determinats estats patològics diagnosticats a temps poden arribar a corregir-se (ortodòncia interceptiva)

ORTODONCIA

ORTODONCIA INVISIBLE (INVISALIGN)

Ortodòncia invisible és una revolucionària tècnica d’ortodòncia estètica que ve a substituir als fins ara habituals aparells de metall. Ja fa anys que s’utilitzen aquests sistemes alineadors transparents, totalment estètics i pràcticament invisibles als ulls dels altres.

Revisió i 1era Visita Gratuïta